beats by dre cheap

PARADAJZ – videti paradajz u snu simbolizuje sreću doma i harmoniju.

Koliko ja samo volim ovog muškarca, to prelazi sve granice normalnosti. Nikad mi dosta njega. Cijelu nedjelju smo proveli zajedno od pola 5 ujutro i onda smo otišli navečer do njega da čekamo utakmicu. Po običaju smo legnemo i pokrenemo sebi film, a on po navici nije mogao da ga odgleda do kraja. Zašto ? Zato što je počeo da spava. Češkala sam ga po kosi i gledala kako mu se oči sklapaju. Poljubim ga u čelo, on se nasmije. Poljubim ga u nos, ponovo se nasmije. Počne da spava i ja ga zovem "Nedžade", a on podiže obrve, još tiše izgovorim njegovo ime, a on se namršti. Pitam ga ..

- Čemu to ?
- Nisam ja Nedžad, ja sam ljubav.
- Dobro, ljubav si.
- I šta dobije ljubav ?
- Ne znam, šta ?


Pokazuje prstom na svoje usne i tako mi odgovara na moje pitanje. Poljubim ga, opet se nasmije i onda vidim kako mu osmijeh nestaje sa lica. Gotovo. Spava.
Spava, a ja ga ljubim. Nakon sat vremena se počeelo i mni spavatit, pa sam onda krenula da ga budim.

- Nedžo
- (odmahuje glavom)
- Nedžo
- (opet odmahuje glavom)
- Ama Nedžo
- (isti potrez)
- Ljubavi
- (tek tada otvara oči i posmatra me sa nekim nedefinisanim izrazom lica)
- Hajd ustani. meni dosadno.
- (i dalje samo gleda u mene)
- Šta je sad ? Jesi to ljut što sam te probudila ?
- (odmahuje glavom)
- Pa zašto me onda gledaš tako ?

- Ne gledam te.
- Nego šta radiš ?
- Samo te volim. Ništa više.


Nedugo poslije toga gledamo utakmicu, ali ovaj put sam ja u njegovom naručju i odjednom mi se nenormalno spava. Čujem njegov glas negdje u daljini i onda spavam. Sanjam kako se nalazim na nekom mjestu a oko mene samo paradajz. Sve vrijeme sam hodala i hodala, ali opet gdje god pogledam vidim samo paradajz i ništa više. Probudim se i smijem se tom preglupom snu i pokušavam njemu to da ispričam a onda pogledam na tv kad ono 91. minuta. Čak ni gol nisam uspjela da vidim. Bravo. Ali eto, šta da radim. Moli me da ostanem i da će me ako treba i češkat' samo da ne idem kući. Nikada me niko ljepše nije probudio. Do tada sam mislila da je najljepši muškarac na svijetu, ali uvjerila sam da postoji još ljepši. Opet on, ali ne onako sređen, već sa razbarušenom kosom, snenim očima dok me privija uz sebe i ljubi po kosi.

"Kako je lijepo kada te neko uspava poljupcima" - kaže.
"A još ljepše kada te istim probudi" - kažem.


http://data3.whicdn.com/images/121050791/large.jpg

S tobom lako branim naš tron.
http://foreverus.blogger.ba
17/06/2014 19:35