beats by dre cheap

I niko više nije bitan, svi su pesak prezren i sitan, pesak ispod nas :)

Volim kad na moje volim te, umjesto i ja tebe, dobijem odgovor volim te.
Volim kada me gleda sa nekim zagonetnim osmijehom, kaže "Eh da znaš .." pa me onda poljubi a zatim nasloni svoje čelo na moje i kaže ".. koliko te volim."
Volim kada počne da mu raste brada pa se onako smiješno češka i ne bude ni svjestan koliko je sladak :)
Volim kada mene nagovora da ga češkam po leđima, ja kao neću a onda mi kaže "De ti drži ruku a ja ću da se mrdam gdje mi odgovara". Pa onda jednostavno od smijeha, dragosti i ljubavi ga češkam dok ne počne da spava. 
Volim da ga poljubim u nos kada krene da spava, pa me onda nakratko pogleda krvavim očima i osmijehne se prije nego što ih ponovo zatvori.
Volim kada krenem kući a on me zagrli i kaže "Molim te, ostani." a ja samo odmahnem glavom, poljubim ga i izađem, pa mu kucam na vrata 2 minute i skačem na njega, ponovim mu riječ hoću jedno 300 puta, a onda on kaže "Halo ba, nisam te pitao da se udaš za mene već da ostaneš ovdje.". Odgovaram mu da znam a onda on kaže "A i udat ćeš se za mene, hoćeš li?" i onda ja opet skačem na njega i opet po 300 puta ponovim da hoću.
Volim kad se ljuti na mene, pa ustane i ubaci marku u našu "ljutu teglu" kao znak da se odljutio i kaže "Ma ja se namjerno naljutio, da ne ostanemo bez večere u nedjelju."
Volim kada sjedimo u parku pa vidimo neko malo dijete a on kaže "Vidiš li onu malu curicu, eh naša će bit' 100 puta ljepša" pitam ga kako zna a on narcis kao i uvijek kaže "Pa zato što će bit' lijepa na mene, zar nije logično?" a zatim me nazove u pola noći i kaže "Bit će najljepša na svijetu, poput tebe al' još zehru ljepša"
Volim kada pokisnem na putu do njega, pa obučem njegov veliki džemper ili košulju a on me zagrli i pokrije. U tom trenutku shvatim da više ne drhtim od hladnoće, nego od njegovih dodira i moje prevelike ljubavi.
Volim kada mi pravi čaj a ja ga zagrlim i bukvalno se zalijepim za njega dok se on glasno smije i govori mi da sam budala, pa mu sjednem za vrat i tako me pronese po cijeloj kući i baci na krevet.
Volim kada me probudi poljupcima i uspava zagrljajima.
Volim kada me po cijelu noć grli, probudi i kaže: "Jesi l' ti il' je prikaza?"
Volim još milion njegovih izraza i gluposti.
Volim svaki njegov pokret.
Volim svaki njegov dodir.
Volim svaku njegovu riječ.
Volim svaki moj nadimak koji mi je dao.
Volim njegove tišine.
Volim njegove ludosti.
Volim njegovo sve.
Volim što baš mene voli.
A najviše od svega, volim što volim njega.

S tobom lako branim naš tron.
http://foreverus.blogger.ba
27/11/2014 20:50