beats by dre cheap

Ti si moja svijetla tačka u ovom crnom prostranstvu.

Za Valentinovo mi je poklonjen vikend uživanja, daleko od svih ljudi, u maloj vikendici sa kaminom i mnoštvom upaljenih svijeći. Krenuli smo u pola 3 ujutro i jedva sam čekala da stignemo. Cijelim putem sam zamišljala kako ćemo se prvo smrznuti dok naložimo vatru i dok popalimo sve svijeće a onda se što više grliti sa izgovorom da je hladno. I to mi je tako odgovaralo.
Međutim, on me preduhitrio. Ko zna koliko je dugo to planirao, kada je uspio poredati sve kako mu odgovara i nagovoriti rođaka da dođe u vikendicu i naloži vatru, upali svijeće i jednostavno ostane tu sat-dva, da nešto ne pođe po zlu.
Tako sam se iznenadila po prvi put, kada sam ušla i vidjela jedan od najljepših prizora u svom životu. Na stolu je stajao veliki buket cvijeća i pored njega rokovnik.
Na rokovnik nisam obraćala pažnju, jer sam mislila da je nešto njegovo sa posla. Mislila sam tako dok ga on nije uzeo u ruke i predao meni sa riječima "Nije kao tvoje knjige što voliš da čitaš, ali imam neki osjećaj da bi ti se moglo svidjeti"
Sa nekom nevjericom sam otvorila i imala sam što i vidjeti.

"Najružniji rokovnik izvana, ali sa najljepšim sadržajem na svijetu.
Poklonjen od srca, najljepšoj djevojci na svijetu, koja sa mnom piše historiju naše ljubavi.
14.02.2015. g.
S najvećom mogućom ljubavlju, tvoj N."


I zaista je bilo tako. Zaista je taj jednostavni rokovnik sačuvao u sebi najljepšu priču.
Svi naši postovi bili su pojedinačno isprintani i zalijepljeni u rokovnik. Svaki moj sa uzglavljem UŠLJO, i svaki njegov sa uzglavljem OTROV.
Vikend je bio sjajan, ali je i on završen nažalost.
Kada me ostavljao ispred stana, rekao mi je dvije rečenice koje na početku nisam skontala.
"Sve što se desi 2 puta, desit' će se i treći put. Nadam se da ćeš i po treći put imati isti osmijeh, kao i prethodna 2."
Poljubio me, namignuo i otišao. Otišao dok sam ja ostala začuđena po treći put i pomislila sam da je na to mislio.
Ali, ipak nije.
Jučer kada sam ušla ovdje sa željom da napišem par riječi i da pročitam ostale, dočekalo me moje treće iznenađenje. Bilo je skriveno u privatnim porukama i izgledalo baš ovako ..


Tada sam shvatila na šta je ustvari mislio.
Plakala sam od sreće i otjerala svu onu inspiraciju, i sve one riječi koje su trebale biti otkucane ovdje. Ipak, htjela sam odmah da napišem post, pa sam tako oduševljena sjedila sat vremena ispred ovog čuda, ne uspijevajući zapisati niti jednu jedinu rečenicu.
A onda sam ustala, obukla jaknu i otišla pravo njemu.
Jer, provela sam 2 noći sa njim, a i sam je rekao .. Sve što se desi 2 puta, desit' će se i treći put .. :)

S tobom lako branim naš tron.
http://foreverus.blogger.ba
17/02/2015 14:17