beats by dre cheap

Jedinom vrijednom :)

Ponekad čovjek živi u iluziji misleći da je sam sebi dovoljan i da mu više niko ne treba. Ta iluzija se stvara iz njegovog sopstvenog straha da će doći neko ko će ugroziti njegov mir, poremetiti njegov raspored i pokušati promijeniti njegovu svakodnevnicu.
I tako živi danima, mjesecima i godinama.
Živi, dok ne dođe neko potpuno drugačiji od ljudi koje poznaje. Taj novi neko mu okrene svijet naopačke i natjera ga da poželi podijeliti s njim baš sve što ima. Svoje nade, maštanja, strahove. Poželi mu pružiti svoj mir na dlanu, poželi prilagoditi svoj raspored prema njemu i pustiti ga u svoju svakodnevnicu.
I tako i bude.
Podijele sve što posjeduju i postepeno naprave sami svoj svijet.
Bila sam nekada taj čovjek sve dok nije došao moj novi neko.
I tek tada sam shvatila koliko mi je on ustvari trebao.
Treba vam neko s kim može pričati o svemu, treba vam neko ko će vam biti najveća podrška i glavni oslonac u životu. Neko ko neće zatvarati oči na vaše pogreške, već će vam otvoreno ukazati na njih. Neko ko će biti svjestan vaše prave vrijednosti i poštovati vas kao niko do tada. Neko s kim ćete potpisivati tupave ugovore i ko će mvam ostavljati blesave poruke na jastuku, na ogledalu, u jakni i u hlačama. Neko ko će vas zvati jer je naživciran što 10 minuta traži parking ili što mu je muka zbog toga što kiša lije kao iz kabla, navodeći pritom vas kao jedini razlog koji ga može smiriti.
Treba vam neko ko će poljuljati sva vaša vjerovanja i s kim ćete shvatiti da vas uopšte nije bilo strah hoće li vam neko ugroziti vaš mir, poremetiti vaš raspored ili promijeniti vašu svakodnevnicu .. jer taj neko je očiti dokaz da je sve to netačno.
Shvatite samo da vam je za sve trebala samo prava osoba.
Pravi neko.
Taj neko.
Vaš neko.

S tobom lako branim naš tron.
http://foreverus.blogger.ba
10/03/2015 19:45